Aydın 1 Şubesi

Hain Darbe Girişiminin 3. yıl dönümünde Nöbete Devam

Aydın kent meydanında yapılan programda Kur'anı Kerim tilaveti ile açılış yapıldı.. Şube Başkanı Fatih Taşpınar bir değerlendirmede blundu.

15 Temmuz günü Türkiye işgal edilmek istendi

15 Temmuz darbe girişiminin bir işgal hareketi olduğunu belirten Fatih Taşpınar, “917 yıl önce nasıl ki bir 15 Temmuz günü Kudüs işgal edildiyse, yine bir 15 Temmuz günü Türkiye işgal edilmek istendi. 15 Temmuz darbe girişimi, küresel emperyalizmin; bu ülkenin bağımsız duruşuna, antiemperyalist politikalarına, dayatmalara boyun eğmeyen iradesine, küresel vesayete yol vermeyen cesaretine karşı girişilmiş bir ‘diz çöktürme’ hareketidir” şeklinde konuştu.

Darbenin taşeronu olan FETÖ’yü koruyup kollayanların kim olduğuna bakmak gerektiğini söyleyen Fatih Taşpınar, darbenin arkasındaki güçlerin de FETÖ’yü himaye edenler olduğunun altını çizdi.
 

“Onlar bu ülkenin potansiyelini yok edip kapasitesini sınırlarken biz görmezden gelelim. Onlar istiyorlar ördükleri zindanlarda kendimizi özgür ve müreffeh kabul edelim. İstiyorlar ki mankurtlara, kuklalara kızalım ama onların arkasındaki eli öpelim” diye seslenen Yalçın, Millet’in artık uyandığını, dostu da düşmanı da tanıdığını ifade etti. Yalçın, “Bu millet oyunları boza boza, bentleri yıka yıka, bozgunları aşa aşa gelmiştir bugünlere.

Ne süper güçlere eyvallahı vardır bu milletin ne de mankurtlarına muhabbeti! Bu millet mevcudiyetine kast eden son alçak saldırıyı da 15 Temmuz’da püskürtmüş, heveslerini zulmün kanlı kursağında bırakmıştır” şeklinde konuştu.

Eğitim Bir Sen üyerleri kent Meydanında sabaha kadar nöbet tutmaya devam ettiler